marți, 17 noiembrie 2009

Ce este FitnessBootCamp

Fitness boot camp este un program de exerciţii fizice care adesea combina antrenamentele de tip interval, alergarea si multe alte exerciţii preluate din multe ramuri sportive utilizând greutati si/sau greutatea corpului toate acestea sub forma de circuite in vederea diminuării procentului de grăsime corporala, creşterea rezistentei la efort, tonifiere musculara, mobilitate.
Termenul de “boot camp” este folosit in industria fitnessului pentru a descrie grupuri/clase de fitness care promovează o viata sănătoasa, includerea miscarii in activităţile zilnice, si totodată importanta unei alimentaţii sănătoase.
Clasele de fitness boot camp furnizează un mediu cu totul aparte celor care s-au plictisit de antrenamentele obisnuite, care au atins stadiul de platou, care nu-si pot depăşi limitele.
De asemenea, aceste clase se orientează si se pliază foarte bine segmentului reprezentat de începători/oare, de persoane care pana acum erau sedentare, dar care doresc sa-si schimbe stilul de viata.
Fitness boot camp este inspirat de asemenea si din stilul antrenamentelor militare. Activităţile includ exerciţii de pliometrie, flotări, genuflexiuni, fandări, iar unul din avantajele frecventării acestor clase este faptul ca grupurile dinamice motivează fiecare individ.
Fitness boot camp este un fenomen, dupa ce prinzi gustul pur si simplu iti poti insela partenerul de viata, dar niciodata antrenamentele!

2 comentarii:

  1. Suna foarte bine prezentarea, astept mai multe detalii despre exercitii si poate ceva poze daca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  2. e in lucru :)
    pana atunci te astept la un demo gratis saptamana aceasta. Ma gasesti la www.animalkingdomclub.ro miercuri de la 18-19, vineri la fel si sambata de la 10-11, 11-12.
    Da-mi un semn sa stiu sa te programez.

    RăspundețiȘtergere